Piraten taart

Deze slagroomtaart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Piraten taart

Aantal personen: € 37,45
Aantal slagroomtaarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 37,45

Piraten taart bestellen

Omschrijving Piraten taart:

Piratentaart

Is uw (klein)kind ook zo gek op stoere piraten zoals Piet Piraat en Kapitein Haak? Verras hem of haar met een piratentaart. De piratentaarten worden vers bereid in onze ambachtelijke bakkerij, waardoor de lekkernij verkrijgbaar is in diverse groottes. De taart is gemaakt van echte slagroom en luchtige cake. Om de taart helemaal af te maken, wordt de taart versierd met zoete marsepein en overheerlijke toefjes slagroom. Geef tot slot een persoonlijke twist aan de taart door een boodschap voor de jarige job of jet te schrijven.
·      De piratentaart is inclusief stoer piratenspeelgoed
·      Vers bereid in onze bakkerij
·      Voor 23:59 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd
·      Gemaakt van echte slagroom en luchtige cake 

Online een slagroomtaart bestellen en laten bezorgen

Een slagroomtaart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat slagroomtaart tot gigantische slagroomtaarten. Alle slagroomtaart zitten ze vol met verse gebak. De slagroomtaarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het slagroomtaart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een slagroomtaart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap slagroomtaart, geboorte slagroomtaart of wat dacht u van een slagroomtaart speciaal voor de liefde? Bestel online een slagroomtaart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw slagroomtaart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het slagroomtaart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het slagroomtaart morgen al door heel Nederland. Slagroomtaart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.