Logoslagroomtaart

Deze slagroomtaart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Logoslagroomtaart

Aantal personen: € 19,95
Aantal slagroomtaarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 19,95

Logoslagroomtaart bestellen

Omschrijving Logoslagroomtaart:
Unieke ronde logotaart gevuld met echte slagroom, luchtige cake en versierd met vers fruit. De slagroomtaart is te voorzien van een bedrijfslogo of afbeelding.

Waarom kiezen voor de logotaart van wij?

  • Iedere nacht worden onze taarten vers gemaakt.
  • De logotaart wordt door heel Nederland bezorgd.
  • Het is mogelijk de taart te voorzien van een persoonlijke bericht.
Wist u dat wij marktleider in Nederland is betreft het bezorgen van vers gebak? Wilt u een grote partij logo taarten naar uw relaties versturen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Online een slagroomtaart bestellen en laten bezorgen

Een slagroomtaart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat slagroomtaart tot gigantische slagroomtaarten. Alle slagroomtaart zitten ze vol met verse gebak. De slagroomtaarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het slagroomtaart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een slagroomtaart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap slagroomtaart, geboorte slagroomtaart of wat dacht u van een slagroomtaart speciaal voor de liefde? Bestel online een slagroomtaart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw slagroomtaart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het slagroomtaart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het slagroomtaart morgen al door heel Nederland. Slagroomtaart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.