Pepernoten taart

Deze slagroomtaart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Pepernoten taart

Aantal personen: € 35,95
Aantal slagroomtaarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 35,95

Pepernoten taart bestellen

Omschrijving Pepernoten taart:
November is weer aangebroken en dat is toch wel de maand om los te gaan met pepernoten.... maar wat moet je met al die pepernoten doen? Wat dacht je van een heerlijke pepernotentaart (of officieel kruidnotentaart)?! Geen ingewikkelde ingrediënten, wel een overheerlijke taart gevuld met pepernoten en een heerlijke chocolade vulling. Erg leuke taart, waarmee je iemand echt verrast!

Online een slagroomtaart bestellen en laten bezorgen

Een slagroomtaart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat slagroomtaart tot gigantische slagroomtaarten. Alle slagroomtaart zitten ze vol met verse gebak. De slagroomtaarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het slagroomtaart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een slagroomtaart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap slagroomtaart, geboorte slagroomtaart of wat dacht u van een slagroomtaart speciaal voor de liefde? Bestel online een slagroomtaart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw slagroomtaart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het slagroomtaart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het slagroomtaart morgen al door heel Nederland. Slagroomtaart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.