Tony's Pink Fantasy Drip Cake

Deze slagroomtaart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Tony's Pink Fantasy Drip Cake

Aantal personen: € 59,95
Aantal slagroomtaarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 59,95

Tony's Pink Fantasy Drip Cake bestellen

Omschrijving Tony's Pink Fantasy Drip Cake:
Bestel nu deze overheerlijke Pink Fantasy Drip Cake! De taart heeft een vulling van vanille cake met aardbeiencrème en is omhuld met een zoete botercrème.

De taart is feestelijk gedecoreerd met roze zoetigheden zoals: ufo's, spekjes, donuts en een reep Tony's Chocolonely reep in de smaak Wit. 

Deze Drip Cake is een echte eyecatcher voor op je verjaardagsfeestje!

Online een slagroomtaart bestellen en laten bezorgen

Een slagroomtaart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat slagroomtaart tot gigantische slagroomtaarten. Alle slagroomtaart zitten ze vol met verse gebak. De slagroomtaarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het slagroomtaart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een slagroomtaart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap slagroomtaart, geboorte slagroomtaart of wat dacht u van een slagroomtaart speciaal voor de liefde? Bestel online een slagroomtaart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw slagroomtaart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het slagroomtaart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het slagroomtaart morgen al door heel Nederland. Slagroomtaart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.