Hello Kitty 3D taart

Deze slagroomtaart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Hello Kitty 3D taart

Aantal personen: € 99,95
Aantal slagroomtaarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 99,95

Hello Kitty 3D taart bestellen

Omschrijving Hello Kitty 3D taart:

Hello Kitty taart

Vier een verjaardag of speciale gelegenheid met de schattige Hello Kitty taart. Het Japanse animatiefiguur is niet alleen razend populair onder kinderen, ook volwassenen zijn gek op het katje. De zuurstok roze taart is helemaal in het thema van het meisje met het strikje in het haar. Wanneer u de taart voor 23:59 uur bestelt, ontvangt u de Hello Kitty taart de volgende dag in huis. De taart wordt voor iedere bestelling vers gemaakt door onze ambachtelijke bakkers voor een optimale smaakbeleving.

Online een slagroomtaart bestellen en laten bezorgen

Een slagroomtaart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat slagroomtaart tot gigantische slagroomtaarten. Alle slagroomtaart zitten ze vol met verse gebak. De slagroomtaarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het slagroomtaart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een slagroomtaart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap slagroomtaart, geboorte slagroomtaart of wat dacht u van een slagroomtaart speciaal voor de liefde? Bestel online een slagroomtaart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw slagroomtaart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het slagroomtaart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het slagroomtaart morgen al door heel Nederland. Slagroomtaart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.