Sinterklaas Charlotte Russe

Deze slagroomtaart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Sinterklaas Charlotte Russe

Aantal personen: € 49,95
Aantal slagroomtaarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 49,95

Sinterklaas Charlotte Russe bestellen

Omschrijving Sinterklaas Charlotte Russe:
Wij zij echt dol op die heerlijke kneuterige gezelligheid die het hele sinterklaasfeest omringd. En die lekkernijen hoeven heus niet altijd traditioneel te zijn. Het zou dus goed kunnen dat deze verrukkelijke Sinterklaas Charlotte Russe op 5 december op tafel verschijnt ? Zo lekker, zo lekker, zo lekker en zo zoet ? 

Online een slagroomtaart bestellen en laten bezorgen

Een slagroomtaart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat slagroomtaart tot gigantische slagroomtaarten. Alle slagroomtaart zitten ze vol met verse gebak. De slagroomtaarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het slagroomtaart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een slagroomtaart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap slagroomtaart, geboorte slagroomtaart of wat dacht u van een slagroomtaart speciaal voor de liefde? Bestel online een slagroomtaart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw slagroomtaart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het slagroomtaart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het slagroomtaart morgen al door heel Nederland. Slagroomtaart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.