Turtles 3D taart

Deze slagroomtaart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Turtles 3D taart

Aantal personen: € 124,95
Aantal slagroomtaarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 124,95

Turtles 3D taart bestellen

Omschrijving Turtles 3D taart:

Ninja Turtles taart
Bestel de Ninja Turtles taart voor de verjaardag van een heldhaftige ninja. Deze stoere schildpadden houden in de stripboeken enorm van pizza, maar ze hadden deze prachtige taart vast heerlijk gevonden. De taart ziet er zo mooi uit, dat het bijna zonde is om hem op te eten. Verras de jarige Turtles-fan met deze prachtige lekkernij. Wedden dat hij wel een stuk wil?

·        Taart met dikke marsepeinlaag en fruitvulling
·        Personaliseer de taart met naam en leeftijd
·        Versierd met eetbare 3D Ninja Turtles

Bestel uw Ninja Turtles taart vandaag voor 23:59 uur en u heeft hem morgen al in huis!

Online een slagroomtaart bestellen en laten bezorgen

Een slagroomtaart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat slagroomtaart tot gigantische slagroomtaarten. Alle slagroomtaart zitten ze vol met verse gebak. De slagroomtaarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het slagroomtaart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een slagroomtaart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap slagroomtaart, geboorte slagroomtaart of wat dacht u van een slagroomtaart speciaal voor de liefde? Bestel online een slagroomtaart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw slagroomtaart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het slagroomtaart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het slagroomtaart morgen al door heel Nederland. Slagroomtaart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.